Verzendinformatie

 

1 tot 2 werkdagen

Verwachte aflevertijd op het afleveradres: 1-2 werkdagen

De verwachting is dat het pakket tussen 1 en 2 werkdagen afgeleverd gaat worden.  Natuurlijk begrijpen wij dat je het product zo snel mogelijk in huis wilt hebben, indien het hoge spoed heeft stuur ons een berichtje via de contactpagina of via Whatsapp dan gaan we er alles aan doen om je deadline te halen qua verzending.

Op dit moment zijn wij bezig om te kijken voor meerdere verzendopties, zoals afhalen bij een afhaalpunt, bezorgen op afspraak, etc
Wij houden u op de hoogte zodra wij u hierover meer kunnen vertellen.

Bezorgkosten
 

     Gewicht België 
aan de deur
  
    België
 afhaalpunt
 
 Nederland aan de deur  Nederland
 afhaalpunt 
1 tot 20 kg
  
N.V.TN.V.T€ 4,75N.V.T
20 tot 30 kgN.V.T N.V.T€ 9,00N.V.T
     
        Gratis verzending in Nederland vanaf € 60,00

        

Vervoerder

Al onze standaard pakketjes in Nederland  worden verstuurd met een regionale vervoerder. Pakketten die buiten de standaard procedure vallen zullen per koerier afgeleverd gaan worden ( m.u.v  de Waddeneilanden). Dit betekent dat je op de dag van een standaard verzending een e-mail kunt verwachten met daarin de Track&Trace gegevens. Op deze manier kun je jouw pakketje volgen tot aan de deur.
 

Afhalen

Is op afspraak mogelijk.

Gratis bezorging in overleg:

Dit is alleen mogelijk in overleg met Webvoordelig, indien accoord dan de verzendkosten Afhalen gebruiken hiervoor in het orderproces.

Bezorging afhaalpunt in de buurt.

Helaas is dat nu niet mogelijk i.v.m. corona, veel afhaalpunten zijn gesloten.

Koerier

De mogelijkheid is aanwezig om gebruik te maken van een koerier, prijzen hiervan op aanvraag.

Gratis bezorging in de regio

Speciale actie: Gratis bezorging is mogelijk in de regio IJsselstein [Utr], Nieuwegein [Utr], Houten [Utr], Vianen [Utr] en Utrecht stad, . Minimum orderbedrag is hierop van toepassing, het minimum orderbedrag is € 14.99 per order. Tijdens het bestelproces zal er een code zichtbaar zijn, u dient deze code in te voeren als zijnde kortingscode. Hiermee vervallen de verzendkosten.

 

 

 

© 2018 - 2021 Web-Voordelig | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel