• Verzending binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis presentje bij uw bestelling
  • Gratis verzending >€60

Al onze goederen worden indien verzending per post mogelijk is, stevig verpakt in daarvoor bestemde verpakking, per verzekerde en/of aangetekende post geleverd uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling, dan wel - op uitdrukkelijk verzoek daartoe en na overleg - onder rembours. Overigens wordt altijd getracht nog dezelfde dag of de dag na ontvangst van het verschuldigde bedrag te verzenden.

 

Verzending per aangetekende en/of verzekerde post bedraagt per (totale) bestelling euro ..,.. voor de BeNeLux en Duitsland. Bestellingen uit andere landen worden verstuurd voor de werkelijke verzend- en verpakkingskosten. Voor rembours geldt een toeslag, die mede afhankelijk is van het remboursbedrag.

 

Let op: als u denkt dat de verpakking zo erg is beschadigd dat ook de inhoud beschadigd kan zijn, moet u de postbode daarvan aantekening laten maken en het pakket weigeren in ontvangst te nemen. Alternatief kan zijn het pakket in bijzijn van de postbode open te maken. In verband met de bewijslast het pakket ieder geval niet zonder meer accepteren!

 

Webvoordelig.nl houdt zich - vanzelfsprekend - aan de wettelijke voorwaarden. Zo staat er in de wet dat u veertien werkdagen bedenktijd krijgt als u een product op afstand koopt. U kunt het product dan thuis bekijken en bedenken of het product echt wel is wat u wilt hebben. Wilt u het product toch niet hebben? Dan kunt u uw geld terugkrijgen als u binnen de bedenktijd aangeeft dat u het product niet wilt hebben (zie "wat doen bij retourneren/annuleren") en vervolgens binnen veertien dagen het product terugstuurt. Deze bedenktijd heet ook wel zichttermijn. Alleen uw verzendkosten om het product terug te sturen worden niet vergoed, die blijven voor uw rekening. In onderling overleg kan van deze voorwaarden - in uw voordeel - worden afgeweken of kunnen aanvullende afspraken worden gemaakt. Deze afspraken dienen schriftelijk - bijvoorbeeld per e-mail - te worden vastgelegd.

 

Tot slot, Webvoordelig heeft liever geen klachten, maar als er klachten zijn, dan moeten die worden opgelost. Als u niet tevreden bent, laat het even weten dan wordt getracht tot een oplossing te komen.